به گزارش خبرگزاری صداوسیما (واحدمرکزی خبر ) مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اصفهان گفت: این زمینهای بیابانی در شهرستان های اصفهان ، برخوار ، نایین ، خور و بیابانک ، کاشان، انارک ، نطنز آران و بید گل با گونه های تاغ و قره داغ نهال کاری شد. آقای شاملی با اشاره به اینکه احیاء […]

به گزارش خبرگزاری صداوسیما (واحدمرکزی خبر ) مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اصفهان گفت: این زمینهای بیابانی در شهرستان های اصفهان ، برخوار ، نایین ، خور و بیابانک ، کاشان، انارک ، نطنز آران و بید گل با گونه های تاغ و قره داغ نهال کاری شد.
آقای شاملی با اشاره به اینکه احیاء اراضی بیابانی اصفهان در مقایسه با مدت مشابه افزایش ۳ برابری داشته است افزود: برای اجرای این طرح پارسال یک میلیاردو ۸۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی جلوگیری از فرسایش خاک و تثبیت ماسه های بادی را از مهمترین فواید کاشت نهال عنوان کرد و گفت: انارک، سگزی و آران و بیدگل از مهمترین مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی در استان است.
آقای شاملی با اشاره به وجود ۱۶ کانون بحران در استان اصفهان گفت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار از اراضی استان تحت تاثیر فرسایش بادی است.
وی افزود: تا کنون ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی بیابانی استان اصفهان به جنگلهای دست کاشت تاغ تبدیل شده است .
استان اصفهان ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار وسعت دارد که ۳۰ درصد آن را مناطق بیابانی تشکیل می دهد